Dag 10 Kediri
Groetjes Kees en Sabine
28 November 2012 - 21:26
Kees Van Griensven:
Kees en Sabine goedenavond,
Momenteel bezig met het plannen van een reis naar indonesie, en kwam hierbij op jullie site uit, leuk om dit allemaal te lezen.
Vraagje aangaande het bezoek aan de kretek fabriek en de koffieplantage in Kediri.
Hadden jullie dit bezoek van te voren gepland, of kwam dit toevallig zo uit?
Ik begrijp via ons reisbureau dat deze attracties niet altijd te bezoeken zijn, alleen op vaste data. Zou jammer zijn als wij tijdens ons bezoek aan Kedirir voor een gesloten deur zouden staan.
Mvg,
Kees. -
28 November 2012 - 21:26
Kees Van Griensven:
Kees en Sabine goedenavond,
Hadden jullie dit bezoek van te voren gepland, of kwam dit toevallig zo uit?
Mvg,
Kees. -
29 November 2012 - 08:50
Sabine:
Beste Kees,
Wat leuk om te horen dat ons reisverslag je inspiratie heeft gegeven en wat mooi om te horen dat je naar Indonesië gaat.
Wij hebben onze reis via Van Verre (reisbureau in Monnickendam) geboekt. De bezoeken aan de Kretek fabriek en de koffieplantage waren dus via het reisbureau geregeld. Waardoor ik het je niet zou kunnen vertellen.
Succes met de planning van je reis en als we elkaar niet meer spreken geniet van je reis.
Groetjes Sabine